Изграждане на брака

15,00 лв.

В наличност

Повечето мъже и жени гледат на своите партньори в брака като на възможност да задоволят нуждите си за сигурност и значимост. По този начин бракът се превръща във взаимно манипулативно общение. В резултат много скоро се появяват проблеми в единството на двойката, а радостният съвместен живот, за какъвто е предназначено семейството, постепенно замира.

В Изграждане на брака са развити библейската и психологическата обосновка за единството в семейството и начините за постигане на целта му. Д-р Лоурънс Краб показва, че целта на единството може да бъде осъществена само когато и мъжът, и жената са зависими от Бога за своите нужди и се стремят да служат един на друг.

За мнозина пътят към по-добър брак изглежда е блокиран от нежеланието на другия да се промени. Д-р Лоурънс Краб показва как да се справим с проблема на едностранното нежелание. Той е защитил докторат по психология в университета на Илинойс, САЩ, и в момента е консултант по брачни въпроси. Неговите книги, третиращи тези проблеми, са бестселъри през последните десет години.

  • Автор: Лоурънс Краб
  • Корица: мека
  • Брой страници: 160
  • Издателство: Нов човек
  • Година на издаване: 2007

В наличност

Additional Information

Weight 0,2 кг