СЕКС – Даващи, вземащи и други видове влюбени

“Даващи, вземащи и други видове влюбени” надхвърля неясните, общи изрази за любов и секс и се залавя директно с основни въпроси като:

Какво стана със сексуалната свобода? – “Не сме такива “разлюляни” хора, както ни се струва. Хората откриха, че буйният секс удовлетворява почти толкова, колкото и кихането.”

Каква е истинската любов? – “Има три вида любов: любов ако, любов защото и любов “точка”. Ако не сте изпитали любов “точка”, вероятно все още се надявате, че един ден ще я изпитате.”

Кой е вашият най-важен сексуален орган? – “Сексът никога не е просто физически акт… физическият аспект на секса почти винаги е сполучлив. Всяко изречение се ражда обикновено в твоя разум.”

Реагират ли мъжете различно от жените? – “Жените трябва да разберат природата на мъжа – да си дават сметка, че той може да изпитва интензивни сексуални усещания преди жената… смятам също така, че мъжете трябва да си дават сметка с обстоятелството, че жената може да бъде възбудена с допир и нежни думи…”

Ако търсите точни отговори относно Божия план за любов и сексуалност, то “Даващи, вземащи и други видове влюбени” е написана за вас.

Additional Information

Weight 0.075 kg