Неофициално ръководство за живота след училище

2,00 лв.

В наличност

Поздравления за завършването

Време е да започне забавната част!

Предстои ти толкова много! След като сякаш цяла вечност си седял на чина, агонизирал си над домашни и си зубрил за изпити, най-сетне си преминал през първите дванадесет години на своето образование. Вече си готов за реалния свят. Вълнуваш ли се? Трябва, защото всичко действително хубаво предстои, включително големите истини за живота, на които може би не са те учили в училище.

Как да ти кажа обаче, макар училището да е приключило, ти все още учиш. (Съжалявам, че се налага аз да ти съобщя новината.) Но не е задължително да си сам. Нали знаеш всички онези дебели справочници в книжарницата, които ти помагат да се подготвиш за изпитите? Тази книга има за цел да направи същото. Само че този път се подготвяш не за приемен изпит в университета, подготвяш се за изпитите на реалния живот.

Недей научава тези уроци в „училището на тежките удари”. Животът и без това е достатъчно труден. Защо да го правиш още по-труден? Остави Лен Удс да тръгне до теб с неговата смесица от хумор, искреност, топлота и практични съвети и му позволи да сподели с теб: 25 урока – не е нужно да се учиш от горчивия си опит.

  • Автор: Лен Удс
  • Корица: мека
  • Брой страници: 84
  • Издателство: ОМ
  • Година на издаване: 2006

В наличност

Additional Information

Weight 0,11 кг