Живот след смъртта

0,00 лв.

ЖИВОТ след СМЪРТТА

Какво казват науката, религиите и Библията?

“Всеки човек рано или късно ще умре. Дали смъртта слага край на всичко или пък поставя началото на нещо ново? Хора, изпаднали в клинична смърт и върнати отново към живот, разказват за впечатляващи преживявания от задгробния свят – факт, който показва, че душата на човека продължава да живее. Всички религии говорят за живот след смъртта. Науката потвърждава съществуването на душата и нейното безсмъртие. Ето защо твърдението, че “никой не се е върнал от онзи свят” е неоснователно.

Какво представлява животът в отвъдното и може ли той да бъде променен? Защо някои хора умират в мир, а други изпитват ужасяващ страх в часа на смъртта? Това са жизнено важни въпроси, които засягат всеки човек, бил той атеист, религиозен или вярващ. Защо? Отговорът е – за да се подготвим за отвъдното. В присъствието на мъртвец ние мислим обикновено за миналото на покойника, но не мислим за нашето собствено минало и особено за бъдещето ни във вечността. “И това е така, защото едни хора забравят отвъдното, други не го разбират, трети го отричат”, пише приснопаметният български патриарх Кирил.

Предлаганата от проф. д-р Дечко Свиленов книжка “Живот след смъртта” дава изключително полезна, вярна, достатъчна и убедителна информация за живота в отвъдното. Книжката се обосновава преди всичко върху Божественото Слово – Светата Библия, но също така има и много добра научно-медицинска подкрепа.”

Свещеник Петър ЦАНКОВ

  • Автор: Дечко Свиленов
  • Корица: мека
  • Брой страници: 47
  • Година на издаване: 2013

Additional Information

Weight 0,65 кг